Kupujem prodajem - patuljak.me patuljak.me kategorije proizvodaKategorije
patuljak.me dodaj oglasDodaj oglas
patuljak.me logo amblemKategorije
 
  • Naziv radnje: JYSK Montenegro
  • Broj telefona:
  • Alternativni telefon:
  • Grad: Podgorica
  • Adresa: Put Radomira Ivanovića, Tuški put bb (pored Kamionske pijace)
  • Mail adresa:
  • Sajt: https://www.jysk.me
  • Prikaz lokacije:

    JYSK je međunarodni maloprodajni lanac koji prodaje ”sve za kuću”, a koji je i dalje u vlasništvu svog osnivača, Larsa Larsena, koji je poznat širom Danske kao vodeći trgovac koji uvijek ima ”odličnu ponudu”.
    Godine 1979, kada je otvorio svoju prvu prodavnicu u Danskoj u drugom najvećem danskom gradu Arhusu – gde se i dan danas nalazi - Larsen je imao velike ambicije, iako nikada nije zamišljao kojom brzinom će rasti njegov biznis. Larsen je nastavio sa otvaranjem nekoliko uspešnih JYSK prodavnica na raznim lokacijama širom Danske, a 1984. je otvorio svoju prvu prodavnicu van granica zemlje, u susjednoj Nemačkoj.

    Danas JYSK grupacija broji oko 2.700 prodavnica u 51 zemlju širom sveta među kojima su saloni u Podgorici, Radanovićima i Ulcinju.
    Riječ “JYSK” je oduvijek bila s namjerom uključena u ime kompanije. Naziv “JYSK” je često povezana sa skromnošću, temeljnosti i poštenjem - tri vrijednosti sa kojima se oduvijek identifikovao i sam Larsen. JYSK se zalaže za pouzdanost, a dogovor je uvijek dogovor.

    Karakteristika Jyska stila ogleda se u kombinnaciji različitih boja i tekstura kojima se stvara poseban ugođaj u enterijeru. Uz naglašenu jednostavnost i harmoniju, Jysk stil temelji se na klasičnom skandinavskom minimalizmu pri čemu preovladavaju plava, siva i crna boja, bez oštrih kontrasta koji odvlače pažnju. Uz JYSK artikle svako može da stvori skladan ugođaj u prostoru.
    Moderna, a istovremeno prefinjena i nježna, kolekcija baštenskog nameštaja dostupna je u svim JYSK salonim u Crnoj Gori, pa će sigurno zadovoljiti potrebe svih koji svoje dvorište ili terasu požele pretvoriti u vlastiti kutak sreće.


    Adrese JYSK salona:
    Podgorica, Put Radomira Ivanovića, Tuški put bb (pored Kamionske pijace)
    Radanovići, Jadranska magistrala bb
    Ulcinj, Krute Ulcinjske

     

JYSK Montenegro

Detalji radnje
developed by: ProStud/o
patuljak.me zatvori menu