Izdavanje lux stana 85m2, Podgorica

Vrsta oglasa: Izdavanje         

ID oglasa:264413
Objavljeno:18.12.2020 u 19:47
Broj pregleda:366
KONTAKT



Radnja nije verifikovala svoj email
PisCo Real Estate doo PIB: 03288927 Ž.R. 540-109275
Utisaka: 0 Pozitivnih: 0
Posjetite ovu patuljak radnju
Vojvode Maša Đurovića Lamel...
Podgorica

+382 69 684 573PRODAJA
+382 68 073 513IZDAVANJE

https://www.piscorealestate.com
Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 05.03.2021 19:35
CIJENA: 700€

CKB Banka
Grad Podgorica
Naselje Preko Morače
Broj soba Dvosoban
Namješten Ne
Stambena kvadratura 85 m2
DETALJAN OPIS:

Lokacija stana
Stan od 85m2 je dat na izdavanje, a nalazi se u Moskovskoj ulici, Podgorica.Ulaz djeluje uredno i čisto a ima i redovno održavanje. Stanu se može prići sa dvorišne strane ali i sa glavne ulice. Dnevna soba i kompletan stan su orjentisani u pravcu sjevero-zapad. Ima prelijep pogled na hram, i veoma je tih, jer ulična buka ne dopire do stana. Stoga, ako želite tišinu u urbanom jezgru, sa komforom koji plijeni pažnju, ovo je stan za Vas.

 

Izdavanje dvosobnog lux stana 85m2Unutrašnje prostorije apartmana
Dnevna soba je velika sa prijatnim interijerom, a u produžetku je trpezarijski sto gdje može ručavati 8 osoba. Kuhinja je odvojena, pravougaonog oblika sa radnim elementima. Prostran hodnik sa velikim kupatilom na kraju. Spavaća soba sa king size krevetom djeluje veoma udobno i garant je za dobar odmor. U produžetku je još jedna soba za odmor sa dva ležaja. Plakari su veliki, kvalitetni i posjeduju sve sitnice za odlaganje garderobe i veša. Podne površine su od kvalitetnog parketa visokog sjaja i dodatno daju toplinu ovom domu. Osjećali smo se veoma prijatno dok smo boravili u ovom stanu.

Oprema i održavanje apartmana
Stan je opremljen svim uredjajima za komforan i udoban život. Klimatizacija je potpuna. Za grijanje se koriste eko radijatori a za hladjenje klima sistem. Oprema za pranje, i održavanje je takodje na raspolaganju kao i sitni kućni uredjaji.Vlasnici stana su spremni, na želju klijenta, obezbijede još dodatne opreme. Održavanje uredjaja i sistema je takodje obezbijedjeno. Održavanje higijene se takodje može obezbijediti uz nadoknadu.

Izdavanje dvosobnog lux stana 85m2
Uslovi izdavanja apartmana
Izdavanje je na duži vremenski period, godinu i više. Detaljnije ugovorne obaveze se dogovaraju uz obostranu saglasnost.Primjenjivaće se uobičajene ugovorne norme i uzanse. Cijena na mjesečnom nivou je 700 eura.