BURBERRY SPORT (ženski)

Vrsta oglasa: Prodaja         Stanje artikla: Novo

ID oglasa:183026
Objavljeno:25.08.2019 u 14:54
Broj pregleda:65
KONTAKTTotalnaRasprodaja
Posjetite korisnički profil

Podgorica

+38269988138


Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 19.01.2020 09:51
CIJENA: 45€

CKB Banka
Zamjena: Ne
DETALJAN OPIS:

Veličina: 75ml
Sezona: ljeto / proljeće
Dio dana: dan
Postojanost: 3/5
Aura: 2/4

Burberry najavljuje proširenje svoje linije Burberry Sport mirisnim porfoliom predstavljenim atraktivnim fotografijama. Inter parfums i Burberry u februaru 2010. godine lansiraju Burberry Sport for Women i Burberry Sport for Men upotpunjavajući prafemima čitav sportski dijapazon ove linije brenda koji do sada ubraja garderobu, naočare, torbe, aksesoare i satove.
Sportska tema podržana je gumiranim materijalima koji su korišćeni za pakovanja, grafičkim logojima, energičnom reklamnom kampanjom kao i sočnim kompozicijama. Crvena gumena narukvica dolazi uz svaku bočicu parfema i nalazi se na pakovanju.
Što se kompozicija tiče, želja je bila da se naprave mirisi u kojima se osjeća pokret, dinamika, energija, osjećaj živosti i poleta.
Žensko izdanje je kreirano kao sočno cvetno, dok je muško energetsko i citrusno drveno. Burberry Sport for Women kreirali su Olivier Polge i Beatrice Piquet. Srce donosi cvetne note magnolije, orlovih noktiju i petit grain, dok su u osnovi kompozicije solarni akordi, mošus i kedar.

*Napomena:
1. prva fotografija je reklamna
2. druga je fotografisana uživo