Instant trake za podizanje grudi

Vrsta oglasa: Prodaja         Stanje artikla: Novo

ID oglasa:169507
Objavljeno:03.05.2019 u 20:43
Broj pregleda:75
KONTAKTTelefon nije verifikovan
Milos0902
Posjetite korisnički profil

Pljevlja

+38267676075


Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 03.05.2019 20:40
CIJENA: 9€

CKB Banka
Zamjena: Ne
DETALJAN OPIS:

HIT HIT HIT! Spektakularne nevidljive trake za podršku Vaših grudi - instant efekat podizanja. Savršeno rešenje za sve prilike!

Karakteristike:

Prkosi gravitaciji
Instant nevidljivo podizanje grudi
Snažno i bezbolno lepljenje za maksimalni učinak
Izgledajte i osećajte se mlađe
Za savršen prirodan izgled grudi
Od sada možete da obučete bilo šta, a da ne brinete da će se videti ono što ne želite
Idealno nakon porođaja za maksimalnu podršku grudima
Savršen za majice i haljine sa otvorenim leđima, tankim bretelama
Možete ga nositi i ispod kupaćeg kostima
Kao stvoren za letnje vrućine
U setu dobijate 10 traka (5 pari)

Imate predivne majčice, haljine sa trakama i otvorenim leđima, ali koji grudnjak da stavite? Za koji god da se odlučite, brus vam pravi nabore, a bretele se vide, vrućina vam je ili vam spada i stalno morate da ga podižete. Verovatno ste dale već hiljade dinara na ove bezvredne brushaltere… Ali, ne očajavajte, predstavljamo Vam prvo nevidljivo rešenje na svetu za instant podizanje grudi, Spektakularni nevidljivi bra - savršenu podršku za vaše grudi!

Budući da je kreiran od žene za sve žene, izgledaćete fantastično šta god da obučete! Pristaje svakom tipu grudi, bez obzira da li nosite korpu dubine A, B, C ili D! Vaše grudi će prkositi gravitaciji momentalno čim ga stavite. Pruža prirodan izgled koji ide uz bilo koji odevni stil!

 

Tajna je u dizajnu koji je prilagođen ženskim grudima. Samo prislonite Spektakularni nevidljivi bra na dojku, odlepite i podignite grudi u sekundi! Lepak je bezbolan i priža podršku 24h. VAŽNO! Lepak je vodootporan, pa ovaj bra možete nositi i na plaži ispod kupaćeg kostima!

I dalje možete da trošite brdo para na razne brushaltere, ali i dalje nećete moći da postignete ono što Spektakularni nevidljivi bra može, a to je lepši i mlađi izgled u sekundi!