Kamena kuća na sunčanoj strani zaliva

Vrsta oglasa: Prodaja         

ID oglasa:167485
Objavljeno:15.04.2019 u 16:23
Broj pregleda:52
KONTAKTprodajanekretniname
Posjetite korisnički profil

Lepetani
Lepetane
Tivat

+38269813137


Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 31.05.2019 10:44
CIJENA: 485 000€

CKB Banka
Grad Tivat
Naselje Lepetane
Adresa Lepetani
Broj soba 4
Broj spratova 1
Vrsta poda Parket
Vrsta grijanja Struja
Primarna orijentacija Jug
Namještena Da
Parking mjesto 2
Kanalizacija Standardna
Stambena kvadratura 240 m2
Kvadratura balkona 15 m2
Kvadratura placa 780 m2
DODATNO

Balkon
Renoviran
Uknjiženo
Interfon
Garaža
Kamin
Voda
Struja
Klima
Internet
Ostava
Bunar
DETALJAN OPIS:

Mjesto u kojem ćete doživjeti jedinstven spoj mora i kopna na crnogorskom primorju i koje će vas podsjetiti na svu magiju kontrasta koji vlada na našem primorju, pogotovo u zalivu. Lepetane je kapija ka svemu onome što vas čeka na putu ka srcu Bokokotorskog zaliva.

Lepetane, kapija jednog od najljepših zaliva svijeta, obiluje prirodnim ljepotama i pogledima koji će vašem odmoru dodati dozu romentike kojoj ne možete odoljeti.

Lepetane predstavlja mjesto za ljude sa prefinjenim ukusom, koji uživaju u prirodnim ljepotama u mirnom dijelu Bokokotorskog zaliva, a koriste pogodnosti blizine ostalih dijelova našeg primorja u koje mogu stizati za samo nekoliko minuta.

Svu prirodnu raskoš Bokokotorskog zaliva čuva malo mjesto Lepetane, koje je jedinstvena uvertira za skrivene djelove zaliva. Mirno, a opet dovoljno urbano mjesto, ostaviće na vas utisak zbog kojeg ćete se osjećati kao svoj na svome.

More je zadirući dublje u kopno i praveći jedan od najljepših zaliva na svijetu, poseban smisao dalo malom mjestu Lepetane, koje predstavlja zatišje pred buru ljepote koja će se odvijati svaki put kada budete na ovom mjestu, bili da mu prilazite sa vode ili kopna.