PRIVATNI ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA

Vrsta oglasa: Usluga         

ID oglasa:164986
Objavljeno:26.03.2019 u 19:44
Broj pregleda:102
KONTAKTbiljarasulic
Posjetite korisnički profil

Podgorica

+38268675983


Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 26.03.2019 19:38
CIJENA: Cijena na upit

CKB Banka
DETALJAN OPIS:

Priprema za Goethe /ÖSD ispite! 
Individualni (1na1) kursevi nemačkog jezika, u ponudi su i online kursevi putem Skype-a i viber-a. Broj časova nedeljno zavisi od Vaših potreba i vremena. U zavisnosti od toga možete se odlučiti za čas od 60 minuta ili čas od 90 minuta. Prednost individualne nastave u odnosu na rad u grupi je u tome što ćete postići duplo brži napredak. Individualni kurs jezika prilagođen je Vašem tempu rada, Vašim obavezama i slobodnom vremenu. Individualni časovi nemačkog jezika su dinamični i tematski zanimljivi uz usvajanje svih neophodnih jezičkih kompetencija: čitanja, slušanja, pisanja i veštine konverzacije. Časovi su namenjeni polaznicima koji žele da rade ili studiraju na nemačkom govornom području. Shodno tome vrši se priprema polaznika za polaganje odgovarajućih ispita za odlazak u inostranstvo.
Goethe Zertifikat Deutsch je međunarodno priznat dokument kojim se potvrđuje nivo znanja i vladanja nemačkim jezikom. Ukoliko želite da radite ili studirate u Nemačkoj, verovatno će Vam tražiti sertifikat o položenom ispitu sa Goethe instituta u Beogradu.
ÖSD (Österreich Schweiz Deutschland) - Austrijska jezička diploma je međunarodno priznat sertifikat o znanju nemačkog jezika koji Vam može biti od koristi prilikom dobijanja boravišne ili radne dozvole, kao i za upis na fakultete. Ispiti se mogu polagati na Austrijskom institutu u Beogradu.
Polaznici iz Crne Gore ispite mogu polagati u Humboltovom društvu. Humboltovo društvo jedina je organizacija u Crnoj Gori koja ima licencu za sprovođenje međunarodno priznatog ispita iz nemačkog jezika.