karrier NR-90

Vrsta oglasa: Prodaja         Stanje artikla: Polovno

ID oglasa:148186
Objavljeno:08.11.2018 u 22:50
Broj pregleda:41
KONTAKTDomnakranovi
Posjetite korisnički profil

Podgorica

0038970528576


Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 07.12.2018 13:58
CIJENA: 36 000€

CKB kreditni kalkulator

Iznos kredita:
Mjeseci: IZRAČUNAJ

CKB Banka
Zamjena: Ne
DETALJAN OPIS:

Мобилната NR-90 Пример Конкасорот со
цела екипа во една платформа може да се
собере и со еден камијон може да се
транспортира. Натре силен едно мобилна
дробалица се наоѓа. Лесно се монтира и
базални,тврди и материал од река мозе да
крши. Нај идеална дробалица NR-90 за
тврди каменја и за оние каменја што тешко
се кршаат(базалт и гранит) и поземни
богаство (материјал за зелео,за
кром,кварс). Нај идеална дробалица е за на
тврди материјал да се крши.* Со два
вибромотори на вибраци хранливи и исто и
корпата со два мотори се храни. Во ова
врста минимален сервис е потребно и без
проблем е. Корпата мозе да се храни со
Ескаватор и Лодер и во подолго време на
работа може да се додаде усте една корпа
за хранење на машината и со камион може
да се храни. Хранливата корпа е заститена.
Во хранливата табла има систем за
одбивање.Со Бј-Пасс конвејорот
зматеријалот со земја на сток материјал
мозе да се дотури *Може да се храни 25

m3 * Димензијата на влезот на
дробалицата (канкасор) е: 900x650 mm
Примарен моторна сила : 75 KW ARR
лесно може да се поправи меканизмата на
устата на дробалицата.* Системот на
лентата 800X 5500mm. Капацитет:
Материјалот што ќе се крши и корпата за
храна, спрема димензиите капацитетот
мозе да се смени 120-180 тона.
Хранливата корпа со два вибромотори од
Оли,Интер марки. Со специјални редоктори
е со 3 префрлување.** Вкупна тежина :
25,000 Kg ** Димени : ширина 3000 mm x
должина 11.000mm x Висина 4500 mm.